Köszönöm, hogy itt vagytok:)

péntek, február 21

Kötögetek

Régen voltam,  a kis időmet elveszi a fész. Általában ott lógok, na meg kórházba voltam. Most kötögetek, rengeteg fonalam van. meg veszek is. Most maradékokból csinálom a láncszemeket. 1,5 m-es lesz,nem soká kész lesz. A másikat az unokámnak kötöttem karácsonyra, nagyon örült neki. Ez aranyozpott fonalból készült. Disco a fonal neve. Több színben kapható itt Karcagon. Már eladásra is csinálják.

3 megjegyzés:

  1. Bizony régen jártál itt :) Szépeket kötögetsz. Én is váltok, nemsokára megszületnek az unokáim, nekik készítek kis sapkákat, pulcsikat.
    Jó egészséget és jó kötögetést kívánok neked Marika :)
    Katika

    VálaszTörlés
  2. Köszönök mindent Dr. Ellen! Miután felvettem Önnel a kapcsolatot, hogy segítsek abbahagyni a válást a férjemtől, a férjem abbahagyta a válási papírok kitöltését, és a dolgok már sokkal jobbak. Ahogy mondtad, az egész válási folyamatot törölték, a rossz nő, aki problémákat okozott a házasságomban, elhagyta a férjemet, és most nagyon boldogok vagyunk együtt. Ezt az élettapasztalatot megosztom mindenkivel, aki hasonló kihívásokkal néz szembe párkapcsolatában, házasságában vagy bármilyen más kérdésben. , elérheti Dr Ellent a WhatsApp +1(815)564-3618 telefonszámon
    A következő varázslatokban jártas:
    * szerelmi varázslatok
    * házassági varázslatok
    * pénzvarázslat
    * gyönyörű varázslat
    * szerencse varázslat
    * Szexuális vonzás varázslatok
    * AIDS gyógyító varázslat
    * Kaszinó-barlang
    * Eltávolították az elátkozott barlangokat
    * Védő varázslat
    * lottó varázslat
    * Szerencsés varázslatok
    * Termékenységi varázslat
    * Telekinézis gyűrű 💍
    E-mail: ellenstpellcaster@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    VálaszTörlés