Köszönöm, hogy itt vagytok:)

hétfő, július 19

Karcag,foltvarrótábor, első nap

Ma elkezdődött amire minden évben készülünk. Az idő sem hazudtolta meg magát, nagyon meleg volt, mint általában. Ma Kacsuk Évi a varrótáskát mappából, tanította ,de azt hiszem egyel több UFO-m lesz. Majd holnap kiderül. Tombola tárgynak, lent két bejegyzéssel látható kék táskát adtam. Barátság takarónak pedig egy sárga árnyalatú blokkot varrtam( fotó nincs).
Jaj, a lényeg: Sok kedves foltos társammal találkoztam, csak sajnos ma nagyon belemerültem a varrásba, de holnap lazábbra veszem a figurát. Az igaz,hogy Erzsike a klubtársam így is túl lazának vett, mert sokat cikiztem (mellettem ül), szeretek vele viccelődni, élcelődni, nem sértődik meg, legalábbis remélem:) ERZSIKE BOCSI!!!!
Az ebéd finom volt, zöldségleves és lecsós szelet rizzsel. Nekem a leves kissé sós és borsos volt, de pótolta a só hiányunkat, amit kiizzadtunk. Egy jó hideg kovászos uborka is jól jött volna a második fogás után, de ez nem kívánság műsor. Finom volt és kész!
A konyhai dolgozók kitettek magukért:)

2 megjegyzés:

  1. Hogy én mennyire irigyellek hogy ilyen táborban tudsz részt venni,és még hogy mennyire sárgulok az irígységtől hogy valaki megnyeri a gyönyörű táskádat!!!!:(
    :DDD

    VálaszTörlés
  2. Jutus, az csak egy szatyor, azon gondolkodom, még valamit kellene vinnem:)

    VálaszTörlés